Lajme — March 14, 2018 at 3:28 am

Ai djal i cili i plotëson këto kushte, do e marr me vete në Zvicër, më kontaktoni

by


Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili….Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur.Unë nuk kam pasur kontakte serioze me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz.

Per te pare numrin tim klikoni ne reklamen me poshte….. Dhe nese e moret numrin ju lutem me kontaktoni menjeher <3