Lajme — March 13, 2018 at 3:08 pm

E njihni Burdushin!? Njihuni tani me bashkëshorten e tij, pamja e saj do t’iu befasojë…

by


Ai është shfaqur shumë shpesh nëpër emisione të ndryshme me tendencën për t’i bindur njerëzit se ajo që ai thotë dhe bën është e vërtetë.
Përkundër faktit se shpesh është demantuar nga hoxhë e teolog të ndryshëm, ai vazhdon të bëjë punën e tij.E njohim atë, por asnjëherë nuk kemi parë dikë nga familja e tij.
Sot keni rastin të njiheni me bashkëshorten tij, e cila në shikim të parë duket sikur të jetë motra e BurdushitShtypni mbi rekl amen me poshte shiko fotografite: