Lajme — October 11, 2017 at 7:23 pm

Edi rama si asnjeri me pare kercen me Alketen (Video)

by


Kryeministri Edi Rama është bërë pjesë e pandashme e medias dhe e publikut jo vetëm për faktin që është kryeministri i vendit por edhe për shkak të karakterit të tij prej artisti.
E kemi parë si orator i arrirë, piktor i suksesshëm, e sot do t’a shohim edhe duke kërcyer.
Në videon e mësipërme mund të shikoni se si Rama bashkë me Alketa Vejsiun kërcejnë vallëzim.
Kjo video e rrallë është nga edicioni i parë i “DWTHS”, ku Alketa Vejsiu e cila bashkëprezantonte me Gent Zotaj, ka performuar me kryeministrin e tanishëm të Shqipërisë, Edi Ramën, asokohe drejtues i opozitës në Shqipëri shtype rek lamen e meposhtme dhe shiko videon