Lajme — March 14, 2018 at 3:27 am

ESKLUZIVE: Familja e Adelinës kundër dhëndrrit maqedonas, i’a perzun nga shtepia..

by


ESKLUZIVE: Familja e Adelinës kundër dhëndrrit maqedonas, i’a perzuan nga shtepia..Martesa e Adelina Tahirit me avokatin maqedonas ka nxitur debate nga më të ndryshmet.Madje edhe shumë fansa të këngëtares kanë shkruar se do të ishte më mirë sikur ajo të zgjidhte ndonjë shqiptar.Por se a i ka preokupuar identiti i dhëndrrit familjen e Adelinës, tregon vetë ajo….Shtyp ne reklkklamen me posht dhe shiko video intervisten e saj te plote