Lajme — April 7, 2018 at 4:57 am

Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosov dhe Shqipëri (Video)

by


Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosov dhe Shqipëri….Me datën 15 Shtator u nënshkrua kontrata në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk. Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, tani do të ketë edhe ndryshim të moshës për paraqitjen e lejes, po ashtu edhe për ata që duan ta paraqesin lejen për patent shofer, çmimi do të jetë shumë më i ulët, ja sa do të jetë, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video e deklaratës: