Lajme — March 13, 2018 at 3:06 pm

Gani Geci ‘dridhë’ opinionin publik: Për këto dy arsye nuk shkoj askush për ta ndihmuar Adem Jasharin (Video)

by


Këtë javë në emisionin n’Kosovë Show mysafirë ishin Sylejman Neziri nga Qendra Tregtare ‘Plus Market’. Ky market është i vetmi në Kosovë që nuk mbanë as edhe një produkt serb, shkruan Gazeta NewBorn.
Përveç tij, i ftuari tjetër në emision ishte edhe Gani Geci, i cili ka folur për masakrën e Jasharajve e cila ndodhi 20 vite më parë.
Gei, ka treguar edhe arsyen se përse ai dhe bashkëluftëtarët tjerë të Adem Jasharit nuk shkuan për ta ndihmuar Adem Jasharin,per te pare videon klikoni mbirek lam……