Lajme — April 7, 2018 at 4:38 am

Haradinaj kritikon rëndë Brukselin, duam bashkim me Shqipërinë

by


Kryeministri Ramush Haradinaj tregon se të rinjtë e Kosovës kanë pyetje të paqarta për qëndrimin e Bashkimit Evropian ndaj vendit – pse e ka lënë Brukseli vetëm Kosovën të izoluar e pse shqiptarët janë të ndarë.Në konferencën “Skenarët e finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”, Kryeministri Haradinaj ka qenë eksplicit në kërkesat dhe kritikat e tij.

Ndaj Bashkimit Evropian. Ai thotë se kliko rek lamen meposhte dhe lexo lajmin e plote…