Lajme — March 14, 2018 at 3:25 am

Kjo është videoja që ndau Bleron dhe Teutën, Shikoni Pamjet!!

by


Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës.Ai rrëfen se përderisa ishin në pushime në Ulqin në një klub nate , Teuta u largua nga unë duke thënë se do të shkoj në WC , mirëpo unë e përcjella sepsa i dyshimt dhe kur më pas ndodhi ajo që shkatërroi martesën tonë , e zura duke e bërë me ….videon që e kishin bërë disa fansa at natë ku shihet Teuta duke u puthur dhe duke e bërë..Shtyp në (reklam) poshtë dhe ju hapet video: