Lajme — September 12, 2017 at 1:59 am

Martohet Vajza E Fshatit SOS: Historia Prekëse Që Do T’ju Bëjë Të Harroni Dasmat VIP

by


Teksa të gjithë flasin për dasmat e personazheve VIP mes luksit e të ftuarve të shumtë, një dasmë e vogël e modeste ka tërhequr vëmendje së fundmi, jo për zhurmën e madhe që shkaktoi, por për historinë emocionuese.
Sot, nëpërmjet një postimi në Facebook, Fshati SOS në Kosovë ka njoftuar se ditën e premte, ka martuar një prej vajzave që është rritur në këtë fondacion. Ajo është veshur nuse dhe është përcjellë për në shtëpinë e bashkëshortit me festë e dhurata. ‘E si ndryshe ta përcjellim vajzën tonë… shtypeni rek lamen e meposhtme dhe shiko videon se si percjellet nusja…