Lajme — March 13, 2018 at 3:10 pm

MOS E BESO PO DESHE! POR FATIN E KE TË SHKRUAR NË GISHTIN E VOGËL, MËSOJE TANI!

by


Ju do të keni vënë re se distanca e falangave të gishtit tuaj të vogël nuk është e njëjtë.
Besohet se gjatësia e saktë e secilës nga tre falangat mund të përcaktojë karakterin e personit dhe kjo është veçanërisht e vërtetë për gishtin e vogël. Tre falangat e gishtit të vogël mund të ju ndihmojë të mësoni gjithçka për veten, por edhe për të tjerët.
Falanga 1
Nëse falanga e parë, ajo më larg nga pëllëmba e dorës, ka gjatësinë më të gjatë, kjo do të thotë se ju i jepni një përshtypje të thellë njerëzve. Ata ju konsiderojnë një udhëheqës dhe çdo herë që ata kanë një problem ata ju drejtohen për këshilla.per te pare videon klikoni mbi r4eklam…..