Lajme — April 7, 2018 at 4:35 am

Plani i qeverisë Austriake,Gjermane dhe Zvicrane për ndalimin e shamisë në shkolla

by


Qeveria e Austrisë ka në plan të ndalojë vajzat nga përdorimi i shamisë sipas veshjes islame nëpër shkollat e vendit. Qeveria austriake në kuadër të fushatës së islamofobisë, do të paraqesë një ligj në parlament me qëllim që të ndalojë përdorimin e shamisë nga fëmijët nëpër kopshte dhe shkolla në të gjithë vendin.

Kjo çështje është konfirmuar edhe nga qeverite Kliko reklamen meposhte dhe shiko se sa do te gjobiten prinderit e nxeneseve qe shkojne ne shkolle te mbuluara…