Lajme — March 13, 2018 at 3:07 pm

Plas sherri live mes vëllait dhe motrës për një shtëpi, babai i tyre ul kokën: Më vjen turp (VIDEO)

by


Historitë me pronësitë dhe dokumentat e tyre duket se gjithmonë do të lindin konflikte mes familjarëve në Shqipëri. Nuk është rasti i vetëm ai i Alkenës dhe vëllait të saj Julianit që prej kohësh janë në konflikt lidhur me një shtëpi.
Të dy pretendojnë se shtëpinë e kanë blerë me lekët e veta. Edhe pse kjo banesë në të cilën jetojnë prindërit e tyre, është në pronësi të Julianit, kjo sipas motrës së tij ka ndodhur pasi babai i saj ka bërë dokumentat. Mirëpo, ajo thotë se lekët ia ka dhënë ajo për ta blerë shtëpinë.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon