Lajme — March 14, 2018 at 3:26 am

SKANDAL: Mësimdhënësi hyp mbi tavolina, ja çka bëhet në shkollat tona

by


Kosova ka marrë nota negative sa i përket cilësisë së arsimit nga testi “Pisa”.Disa pamje që janë publikuar, shfaqen sjellje huliganiste nga nxënësit në disa shkolla të Kosovës, shkruan Magazina.alNë njërën prej tyre, shihet se si mësimdhënësi hip mbi tavolina të klasës duke ndjekur nxënësin, në disa të tjera dëgjohen shpërthime të mjeteve pirokteknike brenda klasës, e në disa të tjera disa nxënës luajn me rrymën, duke e rrezikuar edhe jetën e tyre.:Shtyp rekklamm dhe shiko videon e plote