Lajme — March 13, 2018 at 3:03 pm

Vizë pune në Gjermani, vetëm një kusht duhet të plotësoni për të ikur Apliko edhe ty!!!

by


Në tetë muajt e parë të vitit 2017, numri i vizave të punës në Gjermani për shqiptarët, boshnjakët dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70 për qind. Si pasojë, “Die Welt” i kushton dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani.
“Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre. Aplikantët pjesërisht duhet të presin një vit derisa Ambasadat Gjermane në vendet e tyre t’u lëshojnë vizën e punës.Shtyp mbi reklamen me poshte shiko infot per aplikim: